Vijesti

Bungie je najavio novu igru. Veseli timski akcijski naslov atipičnih podžanrova

Dok pomaže ostalim Sonyjevim studijima u osmišljavanju live service igara, Bungieju je i dalje u glavnom fokusu Destiny s nebrojenim ekspanzijama. Ranije ove godine najavio je PvP extraction pucačinu Marathon, a sada, sramežljivije no inače, na Twitteru je potvrdio novi projekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedan od naših omiljenih inkubacijksih projekata je akcijska igra bazirana na timskom igranju u potpuno novom SF univerzumu”, poručio je Bungie, a potom navodi pravi čušpajz žanrova. “Uzima inspiraciju iz borilačkih igara, platformera, MOBA, simulacija života i frog igara, a sve umotano u vedar i komičan svijet.” Čitavu igru stvaraju, nadodaje Bungie, kao prijateljstvo iskustvo oko kojeg će se stvarati uključive zajednice. A sve s tzv. “Bungie akcijskim potpisom”.

Raniji oglasi za posao ukazuju na ležerne vizuale širokih paleta boja, a kako piše The Game Post, tome u prilog ide i kodno ime projekta – Gummy Bears (gumeni bomboni). O igri zna i Microsoft, koji je na suđenju o akviziciji Activision Blizzarda među budućim PlayStationovim projektima spomenuo igru čije bi konačno ime trebalo biti Matter, a izlazak se očekuje negdje u 2025.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano