Vijesti

Bungie je otkrio detalje besplatne Destiny 2 nadogradnje za PS5 i XSX koje će kasniti

Iduća velika nadogradnja za Destiny 2 stiže 10. 11. ove godine. Beyond Light će donijeti nova exotic oružja, novi power, novu lokaciju na mjesecu Europa, ali će i ukloniti lokacije s čak 4 planeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To znači da više nećemo moći igrati misije na Jupiterovom mjesecu Io te planetima Mars, Merkur i Titan, a uklanja se i čitav niz strikeova, patrola, raidova i ostalog s drugih planeta.

Uglavnom, to je sve sadržaj za koji su iz Bungiea prema statističkim podacima ocijenili da se ne igra previše. Isti taj Bungiev statistički odjel ocijenio je kako će im se definitivno isplatiti izraditi grafičku nadogradnju za next-gen verzije te je ponuditi besplatno. Ipak, ona neće biti spremna za lansiranje novih konzola. PS5 i XSX grafičke nadogradnje dobit će 8. 12.

Bungie je potvrdio 4K rezoluciju te izvođenje u 60 FPS-a na Xbox Series X i PlayStationu 5, a osim grafičke nadogradnje na konzolama ćemo po prvi put dobiti i FOV slder. U blog postu otkriveno je i da će Destiny 2 na next-genu profitirati od brzih učitavanja, ali svejedno se upozorava kako su neki od menija direktno vezani za mrežu, pa će brzina njihovih učitavanja ovisiti ponajprije o brzini interneta.

Mnogi su zabrinuti da će rezanje starijeg sadržaja utjecati na igru, ali Bungie se ne slaže. Kako kažu, žele usmjeriti i okupiti zajednicu igrača, a hoće li im nove konzole pomoći u tome otkrit ćemo od 8. 12. Grafička nadogradnja za nove konzole bit će besplatna, isto kao i bazna igra, dok je Beyond Light plaćena ekspanzija.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano