Vijesti

Bungie je uspio oživjeti Destiny 2; ponovno igra ima više od milijun igrača dnevno

“Igra je mrtva” – povikaše svi iz mase. Jedino mali Ivica nikad nije napustio igru. Ivica je znao da će ponovno doći sretni dani za igru. I zaista, bijaše tako. Nakon mjeseci tuge, Sunce je zasjalo u kraljevstvu i bijašu svi sretni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica sad svima priča da kupe opet neku XXL verziju igra koja ovaj put zaista SADRŽI kompletan sadržaj, iako će trebat kupiti opet novi Shadowkeep dodatak i tako na igru potrošiti jedno €200. Ali, to nije tema.

Igra je oživjela nakon što je Bungie otkrio planove za budućnost igre, ali i čitavog serijala. Igračima se očito sviđa promjena smjera, pa su se odlučili vratiti u igru, ali značajan je i porast novih igrača.

Naravno, daleko su još uvijek ove brojke iz slavnih dana igre, ali su u svakom slučaju pozitivan trend za igru. Ovih preko milijun igrača dnevno Destiny 2 drži već duže od tjedan dana što se dugo vremena nije dogodilo.

Inače, igra je u Q1 izgubila preko 12 milijuna igrača.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano