VijestiZanimljivosti

Bungie je zbog velike gluposti bannao jednog od prvih igrača koji je savladao novi raid u Destiny 2

Popularni Vault of Glass raid iz jedinice za vikend je stigao u Destiny 2 u nešto izmijenjenom obliku, a dok se mnogi tek navikavaju i tek se pripremaju za pravi ozbiljni run, neki poznatiji klanovi već su to uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je to napravio Elysium klan samo 1 sat i 44 minute nakon lansiranja. To se može provjeriti na Raid Report stranicama, isto kao što se može provjeriti da je drugi najbrži klan na svijetu to uspio napraviti 2 sata i 24 minute nakon izlaska. Drugom timu koji je to uspio nedostaje jedan igrač. Prikazano je samo njih 5 te se brzo otkrilo zašto nema šestog.

Nakon što se proslavio drugim mjestom na svijetu, otkrilo se kako je jedan od igrača imao nadimak #BlackLivesDontMatter, visoka eksponiranost donijela mu je ban koji ga je uklonio s vječne liste slavnih.

Bungie je za PCGamer potvrdio da je igrač zaista dobio ban i da rasizam nije poželjan u njihovim igrama. Međutim, ban iz igre ne odnosi se i na njegov Steam account, pa je, valjda da dokaže izostanak poneke moždane stanice, promijenio vlastiti Steam nadimak u: Stop crying, they don’t.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano