Vijesti

Čak trećina PlayStation igrača, čitatelja FFA, razmatra prelazak na Xbox

Jučer, nakon što su se slegli dojmovi Microsoftove najave akvizicije Activision Blizzarda, otvorili smo anketu gdje smo pitali PlayStation igrače razmatraju li prelazak na Xbox.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima se razvila žustra rasprava. Uključili su se i oni koji igraju na obje konzole ili ne igraju na konzolama uopće, a anketa s preko 2300 glasova pokazuje da čak 30% PlayStation igrača razmatra prelazak na Xbox.

ffa anketa

PlayStation igrači, razmatrate li prelazak na Xbox?

Jedan dio igrača navodi kako bi razmotrili Xbox tek kad dobije službenu podršku na ovim prostorima, dok drugi tvrde kako ona zapravo nebi trebala biti odlučujući faktor.

Makar nema znanstveno uporište i nije najtočnije ogledalo raspoloženja igrača, rezultati ankete popraćeni komentarima (kako na forumu tako i na društvenim mrežama) pokazatelj su da Microsoft radi dobar posao u privlačenju igrača. A Xbox bi na našim prostorima uskoro mogao umanjiti nadmoć PlayStationa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano