Vijesti

Capcom je zakazao vlastitu prezentaciju igara za idući tjedan

U četvrtak 8. 6. kreću Summer Game Fest uzbuđenja s prvom velikom prezentacijom igara Geoff Keighleya. U narednim danima, uz neke manje, uslijedit će Devolverove, Microsoftove i Ubisoftove prezentacije, a sada je svoje prisustvo zakazao i Capcom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capcomova prezentacija zakazana je 12. 6. u ponoć s ponedjeljka na utorak, trajat će 36 minuta i, kako poručuju, igre koje će prikazati nisu za djecu. Japanski izdavač zasigurno će obilježiti sjajan launch Street Fightera 6, a potom i predstaviti pokoju novu igru.

Voljeli bismo vidjeti novi prikaze Dragon’s Dogme 2 i zaboravljene Pragmate, fanovi Resident Evila nadaju se najavi ekspanzije za remake četvorke, a zatim su tu snovi, želje i pozdravi poput Dino Crisisa, novog Monster Huntera i Onimushe. A ono što ćemo sigurno vidjeti je novi prikaz kooperativnog shootera Exoprimal.

Inače, Capcom ovih dana propituje fanove remake kojeg Resident Evil naslova bi željeli nakon RE4. Za najavu novog zasebnog Resident Evil projekta je vjerojatno prerano, ali bit ćemo pametniji drugi tjedan.

Igra

Povezano