Vijesti

CD Projekt dopustio je modiranje Cyberpunka 2077, ne trebamo vam ni reći kakav je prvi mod

Prije prve ozbiljnije i velike zakrpe za Cyberpunk 2077, CD Projekt Red izdao je prvu verziju alata za izradu modova. Moderi sada mogu raditi što žele. Mogu i popravljati igru. Međutim, u najeksplicitnijoj AAA igri ikada ne trebamo vam ni reći kakvi su prvi modovi. Sve vam je jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od prvih modova bio je onaj s kojim možete sexbota (da, i to postoji u Cyberpunku 2077) zamijeniti sa skinom nekog drugog lika. Naravno da je jedan od ponuđenih skinova bio i onaj Johnnyja Silverhanda (Keanu Reeves). Mase igrača tako su ušle u odnose sa svojim omiljenim glumcem.

Mod je uklonjen

I naravno da je CDPR uklonio mod. Za PC Gamer objasnili su kako se modovi ne smiju koristiti za nanošenje osobne štete drugima, odnosno “ljudima koji su dopustili korištenje vlastitog izgleda u našoj igri”.

Kako su igrači ugrozili ugled Keanu Reevesu pogledajte ispod.

Ukratko, moderi mogu raditi sex modove s generičkim likovima, ali ne i likovima čiji izgled je preuzet od glumaca iz pravog života. Što je i razumljivo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano