Vijesti

CD Projekt je potvrdio izlazak next-gen Witchera 3 do kraja godine; Usporedo radi na još dva velika AAA projekta

CD Projekt jučer je financijskim izvještajem zaključio prvih 6 mjeseci za njih pozitivne 2022. (8% bolji rezultati) te potvrdio ono što nas sve zanima – remaster Witchera 3 za nove konzole izaći će u ovoj godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Adam Kicinski iz CD Projekta poručio je kako se kompanija priprema za dva projekta do konca 2022. Uz next-gen izdanje Witchera 3 to je Netflixova TV serija Cyberpunk: Edgerunners koja na toj platformi ima premijeru 13. 9.

Oba projekta garantiraju rast prihoda u drugoj polovici 2022., a u narednim godinama za to isto bit će zadužena još dva velika naslova. Uz ranije najavljeni The Witcher 4, Kicinski je potvrdio simultani rad na još jednom velikom, a zasad misterioznom AAA naslovu.

Uz Witcher 4 i još jedan AAA naslov, CD Projekt usporedo za iduću godinu priprema ekspanziju za Cyberpunk 2077 imena Phantom Liberty, a koja donosi proširenje priče i novo područje grada, ali samo za nove konzole i PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano