Vijesti

CD Projekt Red je posramio sve druge studije i objasnio da nema pre-order gluposti za Cyberpunk 2077

Sjećam se još dan danas onog Poljaka što me opljačkao prvi dan u Engleskoj i uzeo mi za smještaj gdje sam spavao u ormaru doslovno nekih 600 funti i izbio mi gotovo pola budžeta koji sam imao dok se ne snađem i ne nađem posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od tog dana ne volim Poljsku jer su u UK baš oni bili najveći prevaranti. Ali, kako ne voljeti CD Projekt Red? Jednostavno, moramo ih voljeti. Studio koji nam je podario Witcher serijal jednostavno kao da nije iz ovog vremena.

Njihov Cyberpunk 2077 jedna je od najočekivanijih igara ove generacije i već sad znamo da će biti igretina. Jasno je to svima. I onom prevarantu iz Coventryja.

Kao prvo, svi znamo da Cyberpunk 2077 neće biti samo na Epic Games Storeu, već će biti dostupan u svm mogućim dućanima. A kakve smo mi igrači ponekada ovce, pokazuje iduće pitanje jednog igrača koji je pitao developere u vezi pre-order bonusa. Odgovor je oduševio sve igrače.

Već smo automatski naviknuli da nam igre daju razne (nebitne) pre-order in-game bonuse, ali u Cyberpunku nema takvih gluposti. Kao što vidite iz odgovora, nije bitno prednaručite li igru ili je kupite dvije godine poslije – svi ćemo imati jednak in-game sadržaj.

Dakle, ako nemate novaca za prednarudžbu igre ili je ne možete kupiti prvi dan, nećete zbog toga biti kažnjeni. Uostalom, CD Projekt Red je sam rekao da ne moramo prednaručiti igru. Nema bonusa. Čudno, zar ne?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano