Vijesti

CD Projekt Red kupio novi studio i najavio rad na nekoliko novih “AAA” igara

CD Projekt Red je definitivno odlučio okrenuti novu stranicu u budućnosti kompanije. Za početak su obznanili kako su kupili kanadski studio Digital Scapes s kojim su usko surađivali zadnje tri godine. Sjedište studija i dalje ostaje u Kanadi, no studio mijenja ime u CD Projekt Red Vancouver.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novokupljeni studio radit će na novim igrama koje će CDPR krenuti razvijati iduće godine. Potvrđeno je da će studio raditi na nekoliko velikih igara koje će imati i online komponentu. Ne brinite, fokus studija i dalje ostaju single player RPG igre, ali očekujte da će online komponenta postati važan dio budućih projekata.

Studio će do 2022. godine raditi na Cyberpunku 2077 (next-gen verziji, besplatnim DLC-ovima i vrlo vjerojatno plaćenim ekspanzijama) te na The Witcheru 3. Ne zaboravite da nam ove godine dolazi next-gen ažuriranje, a sad službeno znamo da će to biti negdje u drugoj polovici 2021.

Iz studija su također potvrdili da će u budućnosti puno više brige posvetiti i fokusirati se na zadovoljstvo zaposlenika, a ujedno su i priznali kako su za Cyberpunk 2077 fijasko krivi ljudi iz vrha kompanije.

Također, kompanija će u budućnosti imate puno kraće i konkretnije marketinške kampanje što zapravo znači da neće igre najavljivati nekoliko godina unaprijed, nego će ih najaviti puno kasnije.

Ako vas zanima kompletna prezentacija, onda pogledajte video ispod. Mi se veselimo tome što će nam CDPR ponuditi u budućnosti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano