Vijesti

CDPR će popraviti Cyberpunk 2077 na konzoloma do veljače; Studio će pomoći s povratom novca

CDPR je danas i službeno potvrdio da je Cyberpunk 2077 na konzolama jedan veliki tehnički nered. U službenoj objavi na Twitteru ispričali su se igračima na konzolama zato što gameplay nisu pokazali ranije i zato što igrači nisu znali kako igra izgleda na PS4 i Xbox One.

Također, potvrđeno je da će Cyberpunk 2077 (tek) u veljači doći u prihvatljivo stanje. Prošli tjedan je izbačen prvi patch koji je donekle popravio stanje, a studio će izbaciti još jedan patch u idućih 7 dana. Drugi veliki patch stiže nekada u siječnju, a završni veliki patch koji bi trebao igru konačno dovesti u red na PS4 i XONE stiže u veljači.

Iz CDPR-a su velikodušno potvrdili da će pomoći svima u povratu novca. Naime, povrat novca možete zatražiti za digitalne igre putem PSN-a i Xboxa, no CDPR će pomoći svima da dobiju povrat i za fizička izdanja igre. Iz kompanije preporučuju da prvo kontaktirate trgovine u kojima ste kupili igru, a ako trgovina ne izađe u susret, CDPR je ponudio e-mail na koji se možete javiti za povrat.

Nažalost, moramo reći da se ovo zaista pretvorilo u jedan veliki shi*storm. Nismo ovo očekivali od CDPR-a. Naravno, CDPR će nastaviti peglati i PC verziju koja ima bugova, ali ni približno nije u lošem stanju kao verzija za konzole.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close