Vijesti

CDPR o next-gen verziji Cyberpunka i Witchera: “Nismo sigurni da će biti ove godine”

Jako puno lekcija naučili su s lansiranja Cyberpunka 2077 koji je rezultirao prvim uklanjanje jedne AAA igre s PlayStation Storea u povijesti. Odnosno tako barem tvrdi ekipa iz CD Projekta koja to ponavlja već mjesecima, a nastavili su ponavljati i jučer na polugodišnjem izvještaju dioničarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michał Nowakowski direktor poslova u CD Projektu dioničarima je priopćio kako je još uvijek u planu izdati next-gen verziju Cyberpunka na PS5 i XSX/S do kraja ove godine, ali odbio je potvrditi bilo kakav datum. “Poučeni lekcijama iz prethodnog razdoblja ne možemo s punom sigurnošću reći da se raspored neće promijeniti”, priznao je.

Također, izlazak do kraja godine ne mogu garantirati ni za next-gen izvedbu The Witchera 3, a čije portanje je povjereno vanjskom studiju Saber Interactive. “Zasad ciljamo oba naslova izdati do kraja godine, ali ne želim biti konkretniji u ovom trenutku”, zaključio je izlaganje Nowakowski.

Trećina studija radi na next-gen Cyberpunku

Da Cyberpunk 2077 unatoč poteškoćama ima budućnost potvrdio je CEO Adam Kiciński. “Čvrsto vjerujemo u dugoročan potencijal IP-a”, kazao je prije nego što je otkrio novu dinamiku CD Projekta.

Jedna trećina ljudi radi na next-gen verziji Cyberpunka 2077, a ostatak radi na prvoj ekspanziji, Gwentu i na novom projektu (vjerojatno na novom Witcheru). Kao što smo napisali ranije, Saber Interactive koji nema veze s CD Projektom radi na next-gen verziji The Witchera 3.

Mislite li da ćemo obje igre na novim konzolama igrati već ove godine, ili očekujete odgodu?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano