Vijesti

Četvrta epizoda The Last of Us serije najgledanija je dosad. A iduća će izaći ranije

Unatoč kontroverzama, koje se ponajviše vezuju uz epizodu emitiranu prošlog tjedna, The Last of Us TV serija globalni je hit te je, uvjereni smo, debelo nadmašila gamerske okvire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na to ukazuje iz tjedna u tjedan konstantan rast gledanosti. Tako je premijeru četvrte epizode u SAD-u pratilo 17% više ljudi od prethodne, te čak 60% više od prve epizode, otkrio je HBO. Osobito je to značajan rezultat kada uzmemo u obzir da se iste večeri prenosila dodjela nagrada Grammy, poslovično jedan od najgledanijih događaja godine.

Međutim, HBO je itekako svjestan da naredne nedjelje neće imati šanse. Naime, u nedjelju se igra Superbowl, završnica američkog nogometa koja ispred ekrana u SAD-u tradicionalno okuplja preko 100 milijuna gledatelja, s čime se HBO neće ni pokušati natjecati.

Tako će peta epizoda The Last of Usa izaći već u petak na HBO Maxu, odnosno u subotu u 3 ujutro po našem vremenu. Na HBO kanalima i dalje ostaje stari raspored – premijera u 3 ujutro u ponedjeljka, a potom repriza u 20 sati.

Povezano