Vijesti

Circles i Šišmiši su se izjednačili na vrhu Reroot Warzone lige, od 19 sati nastavlja se borba za 4 tisuće eura

Tim koji je jedini u prethodnom tjednu uspio ostvariti sve pobjede – Most Wanted, prošlog vikenda se nije proslavio. Umjesto da se probije u sam vrh tablice, Most Wanted u dvobojima protiv Blitza i Circlesa nije ostvario nijedan bod i pao je na tek 13. poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudbina je htjela da upravo te dvije ekipe skoče na vrh tablice. Circlesi su još jednom pobjedom protiv Srpske Časti stigli do 14 bodova i dijele prvo mjesto sa Šišmišima (remi s EXYU Beta i pobjeda nad Grmilicama). Team Blitz je sa svoje dvije pobjede (druga protiv Friedena) napravio veliki skok s 9. na 3. poziciju.

Prvu sedmoricu zaokružili su Mongolsi s pobjedom i remijem (Đeronimo i Supreme Squad), EXYU remijem (Toplo Pivo i PGB), Supreme Squad s dva remija (Cangr i Mongolsi) te Grmilice s pobjedom i porazom (Champion Club i Šišmiši).

Jeett MVP kola, dvojica u Dream Teamu drugo kolo za redom

Najviše prošlog tjedna je dominirao MVP Jeett iz Šišmiša kao Top Killer (29 killova) i Top Destroyer (12340 damagea). Najbolji support bio je Ludyo iz Mongola sa scoredom od 38025 je, a Dream Teamu pridružio mu se i kolega Whoispep s 20 killova i scoreom od 21.850. Dream Team zaokružio je Speki 999 iz Đesronalda kao drugi najbolji Top Support, Top Killer i Top Destroyer.

Spekiju i Ludyu ovo je drugi tjedan za redom u kojem su zaslužili svoje mjesto u Dream Teamu.

Od 19 sati ekipe neki će loviti zadnji vlak za ostanak u vrhu

Danas od 20 sati igra se nekoliko velikih dvoboja. Mongolsi (4.) i God Squad (8.) u 7. kolu igrat će za ostanak u vrhu ljestvice, isto kao i Pauci (9.) protiv EXYU (5.)., a Circles (1.) i Šišmiši (2.) trebali bi trebali imati naizgled lagani posao protiv Friedena (12.) i Champion Cluba (15.) za nastavak borbe u vrhu rame uz rame.

Derbi dana igra se u 8. kolu dvobojem Team Blitza i Mongolsa na 3. i 4. poziciji koje dijeli samo jedan bod. Šišmiši i Circles bi i u ovom kolu trebali tražiti svih 6 bodova protiv Pauka (9.) i Cangra (19.)

Izdvojimo još Grmilice (7.) koje će u dva kola tražiti bodove za ostanak blizu vrha protiv ĐesRonalda (10.) i Đeronima (11.), kojima bodovi također trebaju za priključak na vrhu.

Reroot Warzone Liga nastavlja se danas s uvodnom emisijom u 19 sati, a prvi dvoboji kreću u 20 sati. Vidimo se na Twitchu!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano