Vijesti

Civilization VI stiže na konzole s (nažalost) paprenim cijenama

Odlični Civilization VI na PC-ju je izašao još prije tri godine. Čak je i na Nintendo Switch stigao prije godinu dana. Što mu je toliko trebalo da stigne i na ostale, znatno snažnije konzole?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znamo, vjerojatno nećemo nikad ni znati, ali potvrđeno je – Civilization VI stiže na konzole već 22. 11. ove godine! I to sa svim dostupnim sadržajem uz sve dostupne funkcije, uz sučelje i kontrole prilagođene kontrolerima.

Cijena Civilizacije, tri godine stare igre na konzolama će iznositi 60 eura i zaista je šteta da će s ovim relativno pohlepnim pristupom Firaxis i 2K Games propustiti omasoviti svoju publiku na konzolama. Nažalost, nije se nastavila praksa nekih drugih igara koje su naknadno izlazile na konzolama (i obrnuto), a koje su unutar bazne igre za istu cijenu nudile sve dotad izašle ekspanzije. Pa će se tako paket s Rise & Fall i Gathering Storm DLC-ovima prodavati odvojeno i to po cijeni od čak 50 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano