Vijesti

Control ćete ipak moći igrati na PS5 ako ga posjedujete na PS4, ali postoji caka

Prošli tjedan Remedy i 505 Games najavili su izlazak Ultimate edicije Controla. Ultimate edicija donosi igru i sve ekspanzije, nadogradnju performansi i grafike te, kako su najavili, kupnja iste jedini je način da igrate Control na PS5 i XSX.

Naravno, svi su poludjeli jer ovo je prva veća igra koja se odlučila dodatno naplaćivati igranje na novim konzolama. Međutim, tjedan dana kasnije stiglo je objašnjenje i ipak ćemo moći igrati Control na PS5 i XSX ako smo ga već kupili na aktualnim platformama.

Plati dva puta ako želiš next-gen nadogradnje

To će biti moguće putem backwards kompatibilnosti, pa ćemo tako Control moći igrati na PS5 isto kao i svaku drugu PS4 igru. Međutim, bit će to bez ikakve nadogradnje te će Control na PS5 izgledati i ponašati se identično kao i na PS4.

To je sasvim OK, ali i dalje nije dovoljno da opravda realno šu*ački potez Remedyja i 505 Gamesa. Dok će neke druge igre nadogradnje na next-gen naplaćivati po 10 eura ili ih neće naplatiti uopće, kako biste igrali Control u većim detaljima i s boljim performansama ponovno ćete trebati potrošiti 60 eura.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close