Vijesti

Crash Bandicoot 4 demo stiže idući tjedan, ali samo za one koji prednaruče

Demo novog nastavka Crash Bandicoota stiže 16. rujna, a pristup njemu imat će svi koju su napravili prednaružbu digitalne verzije igre. Demo će sadržavati levele Snow Way Out i Dino Dash, koji se nalaze na sredini igre. Igrači će također imati priliku zaigrati „alternativni vremenski put“, koji je sličan skrivenim levelima iz prijašnjih nastavaka. Ovog puta level Snow Way Out moći ćemo igrati iz perspektive Dr. Neo Cortexa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da demo ne bude jedina vijest dana pobrinuo se razvojni studio Toys For Bob, te su su izbacili novi gameplay trailer koji je fokusiran na Tawnu – Crashovu djevojku iz prvog nastavka trilogije. Iako je u originalu bila Princess Peach vrsta lika, ovaj put se pojavljuje kao igrivi lik.

Josh Nadelberg iz razvojnog studija TFB izjavio je: „Svaki od tri igriva lika imat će jedinstven način kretanja i interakcije sa svijetom. Opremljena višenamjenskom kukom, Tawna ima sposobnost brzog kretanja po levelu, razbijanja kutija i napadanja neprijatelja s velikih udaljenosti, a to joj daje drugačiji pristup igrivosti.“

Crash Bandicoot 4: I’s About Time stiže 2. listopada na PlayStation 4 i Xbox One.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano