Vijesti

Crash Bandicoot 4 neće imati mikrotransakcije

Nakon što se na Microsoft Storeu pojavila informacija o “in-ap purchases” i Totally Tubular skinu koji će biti besplatan za prednarudžbe, internet su preplavile sumnje kako će Crash Bandicoot 4: It’s About Time sadržavati mikrotransakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developer Toys For Bob je to uočio, pa na Twitteru reagirao prilično jasnim demantijem. “Nema mikrotransakcija u Crash Bandicootu 4”, tvrde developeri te navode kako će Totally Tubular skin dobiti svi oni koji kupe digitalnu verziju igre.

Moramo se sada osvrnuti na Crash Team Racing remaster iz prošle godine za koji je izdavač Activision tvrdio da neće imati mikrotransakcija. I nije ih imao. Sve do mjesec dana nakon izlaska, kada one na mala vrata ulaze u igru.

Stoga pušemo i na hladno. Makar, danas više ni ne vidimo poseban problem u mikrotransakcijama sve dok one ne utječu na gameplay i postoje diverzificirane kozmetičke nadogradnje koje se mogu osvojiti regularnim igranjem, za koje smo sigurni da, u duhu serijala, postoje i u Crash Bandicoot 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano