Vijesti

Crash Team Rumble izlazi u lipnju po popularnoj cijeni

Crash Team Rumble, online multiplayer naslov s timovima 4 protiv 4 izlazi 20. 6., a u travnju će se održati beta testiranje, potvrdio je Activision.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj multiplayer spin-off popularnog Crasha izaći će za PC, PS4/5 te XONE/S/X po popularnoj cijeni od 30 eura za standardno izdanje, te 40 eura za Deluxe izdanje s pristupom Battle Passu za prve dvije sezone dodatnog sadržaja.

Zatvorena beta samo za one koji prednaruče Crash Team Rumble zakazana je od 20. do 24. 4. s pet heroja. To su Crash, Coco, Dr Neo Cortex, Tawna i Dingodille. Svaki od njih imat će jedinstvene sposobnosti, uloge i načine igranja. Neki od njih odrađivat će klasičnu ulogu tanka, drugi, agilniji će napadati ili skupljati Wumpu te se ovaj naslov zapravo igra poput svojevrsne MOBA-e.

Pobjednik meča je onaj koji u zadanom vremenu bankira više Wumpe, a hoće li Activision bankirati i s ovim Crashom saznat ćemo početkom ljeta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra