Vijesti

Crimson Desert više nije MMO, ali novi gameplay prikaz briljira i kao igra za jednog igrača

Kada je najavljen koncem 2020., Crimson Desert odmah smo etiketirali najboljim MMO-om koji ćete ikad vidjeti. Tada su nas oduševili vizuali, destrukcija te razina kvalitete borbe atipične za jedan MMO. U međuvremenu developeri su nastavili razvijati igru kao open world akcijsku avanturu za jednog igrača, ali s “multiplayer elementima”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon skoro tri godine zaboravili smo da igra uopće postoji, ali studio Pearl Abyss uskrsnuo ju je na Gamescom prezentaciji. Bez ikakvog downgradea, Crimson Desert je sve to i puno više nego što je bio u prvom prikazu. Mapa srednjovjekovnog fantasy settinga izgleda golemo, borba je nabrijana do maksimuma, a sjajno izgleda i borba na konjima.

U Assassin’s Creed stilu tu je pentranje po zgradama, a osim jahanja, distance ćete skraćivati balonima na topli zrak, nekom vrstom wingsuita, brodovima… Inače, jesmo li spomenuli pecanje?

Bez pretjerivanja, Crimson Desert izgleda sjajno. Zasad ga samo gledamo, jer datum izlaska još nije preciziran, međutim, očekujemo ga negdje iduće godine na PC-ju i konzolama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra