Vijesti

Croteamov The Talos Principle 2 oduševio je s prvim gameplay prikazom

Nakon što je po prvi put predstavljen prošli mjesec na PlayStation Showcaseu, na prezentaciji Devolver Digitala je Croteamov The Talos Principle 2 dobio prvi gameplay prikaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fanovi po nekim izborima najbolje igre uopće 2014. godine prepoznat će potpuno nove mehanike te sredstva za rješavanja puzzli. Igra se nadograđuje na već postojeće mehanike prethodnika, a od novih mehanika uočili smo portale u druge dimenzije, teleportaciju, manipulacije terenom i gravitacijom te još štošta što nam je teško objasniti.

The Talos Principle se od drugih sličnih naslova izdvajao intrigantnom pričom temeljenom na filozofskim elementima koja propituje smisao života, postojanje, slobodnu volju i ostale dubokoumne teme koje 9 godina kasnije itekako dolaze do izražaja u začetku AI revolucije. Na to se nastavlja i dvojka gdje ćemo se, poručuju iz Croteama, suočiti s pitanjima o prirodi kozmosa, sukobu vjere i razuma te sa strahom od ponavljanja pogrešaka čovječanstva.

The Talos Principle 2 izlazi kasnije ove godine za PC, PS5 i XSX/S.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano