Vijesti

Crytekov Hunt: Showdown izlazi iz early accessa i stiže na PS4

Inovativni Crytekov PvPvE multiplayer je u godinu i šest mjeseci early accessa na PC-ju i Xboxu One uspio popraviti sve probleme, implementirati čak 20 velikih sadržajnih nadogradnji te će 27. 8. izaći u punom izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nešto kasnije, tokom jeseni, ekipa iz Cryteka je najavila izlazak igre na PlayStationu 4, zajedno sa svim nadogradnjama koja će u stopu pratiti verzije na ostalim platformama.

Hunt: Showdown je inovativna multiplayer igra koja kombinira elemente FPS pucačina i survival igara. Do 10 igrača, koji mogu igrati solo ili u timovima po 5, imaju zadatak loviti AI monstere u zamjenu za premije, dok istovremeno trebaju preživjeti u zahtjevnom okruženju punom zamki i manjih AI neprijatelja. Twist leži u tome što igrači mogu igrati zajedno i podijeliti premiju, ali dosta često vođeni pohlepom to neće napraviti i upravo je taj element popularizirao ovu igru. Dakle, Hunt: Showdown se u trenutku može prebaciti iz PvE u PvP i obrnuto.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano