Vijesti

Curenje slika i videa iz GTA 6 nije utjecalo na razvoj igre, tvrdi Take Two

U rujnu smo svjedočili jednom od najvećih curenja u gaming industriji. Gomile slikovnih i video prikaza za GTA 6 pušteni su na internet, maloljetni haker je uhićen, većina toga je pobrisano s interneta, a sada se konačno i CEO Take-Twoa osvrnuo na nemili događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom prezentacije financijskih rezultata, Strauss Zelnick dioničarima je komunicirao kako je curenje bilo “užasno nesretno”, ali i da nije značajnije utjecalo na razvoj GTA 6.

Još jednom je potvrdio kako su ukradeni materijali bili iz rane faze razvoja igre te da hakeri nisu uspjeli dobiti pristup nečem ozbiljnijem. Poput podataka korisnika ili izvornog koda igre.

Međutim, ono čemu smo se svi nadali nije se dogodilo. Zelnick i ostali čelnici izbjegli su pitanja i projekcije datuma izlaska novog GTA, a kako se u ovom trenutku čini, proći ce još jedna godina bez službene najave GTA 6. Možda 2023…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano