Vijesti

Cyberpunk 2077 besplatna next-gen nadogradnja dolazi tek u drugoj polovici godine

Možemo li se našaliti i reći da je Cyberpunk 2077 opet odgođen? Iako to ne bi bilo u potpunosti točno, nije da je istina daleko. Barem kada pričamo o verziji igre za PlayStation 5 i Xbox Series konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatna next-gen nadogradnja trebala je doći debelo u prvoj polovici ove godine, no CDPR je potvrdio da od toga neće biti ništa. Besplatna nadogradnja doći će nekad u drugoj polovici godine. Kada? Ne znamo. Nadamo se da to neće baš biti rujan ili listopad, nego tamo negdje za ljeto prije nego studio ode na jedan kolektivni godišnji.

Jedan od osnivača kompanije ispričao se svim igračima (prvenstveno konzolašima) i objasnio koji su planovi kompanije. Prvi i osnovni cilj je popraviti bugove i koliko je to moguće – tehničku stranu igre. CDPR će izbaciti u idućih nekoliko tjedana jedan veliki patch i nekoliko manjih koji će dodatno optimizirati igru za konzole, ali i PC.

Obećani besplatni DLC neće izaći sigurno prije proljeća, pa možda čak i ljeta budući da je fokus na popravljanju igre. Zbog svih okolnosti pomaknut je rad i na next-gen nadogradnji. Iz kompanije su obećali da svoje ljude neće izložiti dodatnom crunchu i da nitko nije prisiljen raditi prekovremeno ako to ne želi.

Kompletnu izjavu jednog od osnivača kompanije možete pogledati u videu ispod.

Drago nam je vidjeti ovakvu iskrenu komunikaciju developera, no zaista nam nije drago što ćemo next-gen Cyberpunk zaigrati na našim PS5 i Xbox Series konzolama tek za nekih 6-7 mjeseci. Možda i više.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano