Vijesti

Cyberpunk 2077 bit će skuplji na PlayStationu 5 i Xbox Series X

Saznali smo dobru i lošu vijest za Cyberpunk 2077. Dobra je da više neće biti odgoda (ovaj put za stvarno), a loša je da će biti skuplji za PlayStation 5 i Xbox Series X.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrdio je to Adam Kicinski na sastanku dioničara CD Projekt Reda ranije ovog tjedna. Cyberpunk 2077 bit će skuplji za nove konzole samo u Europi, pa će tako preporučena prodajna cijena za nas iznositi €69.99.

Međutim, treba napraviti jednu bitnu distinkciju. Po izlasku PlayStationa 5 i Xbox Series X Cyberpunk 2077 će na novim konzolama biti dostupan kao PS4 i XONE naslov bez next-gen nadogradnji, što znači i “normalnu” cijenu od 60 eura. Dakle nekih 450 kuna za digitalnu verziju bez grafičkih i tehničkih nadogradnji, ali kada izađu nove konzole next-gen nadogradnja bit će besplatna.

Što će nas spriječiti da kupimo PlayStation 4 verziju za manje novca, pa besplatno nadogradimo na PlayStation 5? Ne znamo. Međutim, Cyberpunk je samo nastavio trend poskupljenja igara u Europi, a kada to napravi jedna od najomiljenijih gaming kompanija u industriji, vjerujemo da će to motivirati i ostale izdavače, pa će novi standard za igre u Europi postati 500+ kuna.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano