Vijesti

Cyberpunk 2077 će zahvaljujući Nvidiji dobiti još bolju grafiku. Pogledajte novi impresivni prikaz

Osim na 15 godina starom Portalu, Nvidia je sposobnosti svoje RTX 40 serije grafičkih kartica prezentirala i na Cyberpunku 2077, koji je ovim povodom dobio novi trailer s poboljšanim ray tracingom i nizom DLSS 3.0 mogućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DLSS 3.0 omogućit će do 4 puta bolje izvođenje od nativnog, ali zasad samo na RTX 40 grafičkim karticama. Tzv. Ray Tracing: Overdrive omogućit će još realniji ray tracing, u podržanim igrama kalkulira zrake iz još više svjetlosnih izvora, a koja igra će to bolje demonstrirati nego Cyberpunk 2077 s Night Cityjem u noćnim uvjetima.

Novi ray-tracing će u Cyberpunku 2077 omogućiti odbijanje refleksija po nekoliko puta, umjesto kao dosad odbijanje od samo jedne površine. Refleksije renderirane u punoj rezoluciji također će pridonijeti ukupnom dojmu, a kako Nvidia navodi na svom blogu, sve ovo eliminira potrebu za bilo kojom drugom tehnikom osvjetljenja.

Kako ionako impresivni Cyberpunk 2077 izgleda s novim Nvidijinim tehnologijama pogledajte ispod, a grafička nadogradnja bit će besplatna, potvrdio je CD Projekt. Izlazak se planira negdje kasnije ove godine, nakon što nova generacija Nvidijinih grafičkih kartica izađe u listopadu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano