Vijesti

Cyberpunk 2077 ćemo igrati preko 170 sati ako to budemo željeli

Znamo svi da će Cyberpunk 2077 biti ogromna igra koja će nam ponuditi sate i sate zabave. Ako ste se možda pitali koliko je velika igra, odgovor je možda dao sam developer igre koji kaže da niti nakon 175 sati igranja nije završio igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzmite u obzir kako je Lukasz rekao da igra na Very Hard težini te da nije odlučio samo projuriti kroz igru, već igra polako i temeljito. Čovjek zapravo igra igru kako bi je i trebalo igrati – istražiti sve što ona nudi.

Naravno da će biti moguće završiti igru u kraćem vremensku periodu ako ćete preskakati side misije i igrati na lakšim razinama. Sam Lukasz je preporučio za prvi put da igramo na normalnoj ili hard težini.

Cyberpunk 2077 ima manju mapu od Witchera 3, ali je svijet igre puno sadržajniji i bogatiji. Cyberpunk 2077 stvarno neće biti više odgođen, a neki ga već igraju budući da je retail verzija iscurila na pojedina tržišta. Cyberpunk 2077 igramo od 10.12. i budite sigurni da će igra ponuditi na stotinu i stotinu sati sadržaja.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano