Vijesti

Cyberpunk 2077 dobio je detaljan prikaz vozila, vozit ćemo i Porsche 911

Nekako smo čitavo vrijeme sumnjali u vozni model vozila Cyberpunka 2077, ali nakon ovog novog prikaza više nema dileme. Cyberpunk 2077 će briljirati (i) na ovom polju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki od automobila i motora upravlja se drugačije, a baš kao i u GTA igrama oni su razvrstani po klasama i samo za ovu igru stvorene imaginarne proizvođače. U jednom trenutku vidimo i leteći automobil, ali takvom vrstom vozila vjerojatno nećemo moći upravljati.

Međutim, u igri nisu samo imaginarni automobili. Imamo i dva branda iz pravog života. Jedan je kultni klasik, a to je legendarni Porsche 911 Johnnyja Silverheanda (Keanu Reeves) kojeg smo vidjeli tek na sekundu. A kada smo kod Keanua, on je je nakratko predstavio Arch liniju motocikala. I pazite ovo – kompanija je njegova. Nepotizam na djelu pogledati ovdje u 4. epizodi Night City Wirea.

Oblekica

A da će u Cyberpunku 2077 biti zgodne oblekice i još zgodnijih implatanata pokazao je još jedan trailer. Stvorena su 4 branda odjeće od kojih svaki ima svoju povijest i status u različitim društvenim skupinama Night Cityja. Još samo nedostaje Geraltov Kaer Morhen armor.

Cyberpunk osim na sve moguće aktualne platforme (osim Switcha) 19. 11. stiže i na Stadiu koja je tako dobila snažan adut u bitci servisa za streamanje igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano