Vijesti

Cyberpunk 2077 dobio obećani patch od 17GB koji ne popravlja puno stvari na konzolama

Ne moramo i nećemo više isticati kakva je Cyberpunk 2077 noćna mora za sve last-gen konzolaše. CD Projekt Red izbacio je prvi od dva obećana velika patcha koji bi trebali popraviti igru na konzolama i u manjoj mjeri na PC-u. Samo ćemo vas podsjetiti kako je zasad PC verzija daleko najbolja i ima daleko najmanje problema, iako naravno i PC verzija pati od bugova i često lošije optimizacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Patch koji teži 17GB na konzolama i oko 10GB na PC-u, popravlja hrpu bugova, podiže vizualne performanse na konzolama (ne očekujte nikakva čuda), popravlja streamanje podataka (upotreba memorije) i donosi brojna poboljšanja u sam svijet igre. Ipak, ovaj patch ne znači da je sad Cyberpunk 2077 igra bez problema. Naime, pojavili su se sad novi problemi a i sam patch iako nije malen, više predstavlja podlogu za drugi veliki patch koji dolazi u drugom mjesecu. Nakon drugog patcha igra bi trebala biti u puno boljem stanju.

Što sve patch donosi možete provjeriti na linku ispod.

Nakon drugog patcha, studio planira izbaciti besplatni DLC za igru, a u drugoj polovici godini igra će konačno dobiti besplatni next-gen patch.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano