Vijesti

Cyberpunk 2077 je toliko opasan da drugi developeri odgađaju svoje igre

Sve se čini kako je val odgoda i pomicanja datuma izlaska igara postao trenutni trend. Ali ne zbog razloga kojeg mislite. Problem nastaje kad imate sve spremno za izlazak igre, ali ste voljni priznati činjenicu kako vaša igra ipak nema šanse protiv giganta kakav je Cyberpunk 2077 čije je posljednje odgađanje raspizdilo narodne mase i donijelo ponešto kontroverzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprva je jučer Grinding Gears Games odgodio posljednje ažuriranje igre Path of Exile pod verzijom 3.1.3. za Siječanj 2021. godine. Zaključili su da će im Cyberpunk previše ugroziti izlazak posljednje nadogradnje pa su za svaki slučaj igrali na sigurno.

Sada istu stvar Rockfish Games sa igrom Everspace 2. U posljednjoj objavi na Kickstarteru su zaključili da je njihovo incijalno izbacivanje early access igre sredinom 12 mjeseca možda pogubno s obzirom da će tada sva pozornost biti usmjerena na Cyberpunk 2077. Tako da će i Everspace 2 biti pomaknut za izlaženje negdje u prvom mjesecu iduće godine.

Je li ovo posljednja odgoda ili će još neki developeri slijediti primjer i micati izbacivanje svojih igara? Vidjet ćemo, ali što ako se Cyberpunk (nedajbože) opet odgodi?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano