VijestiZanimljivosti

Cyberpunk 2077 još uvijek nije dopušten na PS5, ali zato ovo jest

To su te igre za koje mahnito želimo nabaviti nove konzole. Na PS4 legendaran status i odličnu prodaju ostvario je Life of Black Tiger, a naslov Bibi & Tina at the horse farm mogao bi postati njegov moralni nasljednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunski znalci, poneki lovac na platine i oni koji su odrasli u Njemačkoj iz aviona će prepoznati aktere ove igre. Bibi & Tina na farmi konja klasik je s PS4, a ovih dana dobio je nadogradnju za PS5. “Od sada u veličanstvenoj 4K rezoluciji”, navodi developer na PS Storeu, a s next-gen nadogradnjom stiže i novo boxed izdanje koje se poput memea širi internetom.

Da, izdanje s naslovne slike je legitimno i već ga možete pronaći na nekim stranim internet trgovinama i na policama njemačkog Aldija po cijeni od 200-ak kuna. Koliko smo uspjeli istražiti, nažalost ne postoji kolekcionarsko izdanje.

Od sada u veličanstvenom 4K kao Bibi i Tina zaputit ćemo se na 18 izazovnih jahačkih misija za koje možemo odabrati 10 različitih konja. Obarat ćemo vremenske rekorde, a kada se odlučimo opustiti, na raspolaganju je otvoreni svijet za relaksaciju s konjima.

“Truth to be told, igrao bi i recenzirao tu igru”, s redakcijskog Discorda poručuje Aleks (@Icek) kojem i inače povjeravamo recenzije ovakvih klasika. Potrudit ćemo se osigurati mu jedan primjerak.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano