Vijesti

Cyberpunk 2077 multiplayer je ogromna igra za sebe, ali najranije dolazi 2022. godine

Ptice na grani znaju da je Cyberpunk 2077 jučer odgođen za rujan. Iako smo ga trebali igrati već u travnju. Ako ste pomislili da će odgoda igre pomoći developerima da se ne slome od posla i cruncha, onda vas moramo razočarati jer su iz CDPR-a potvrdili da će svi raditi ekstra sate sve do izlaska igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CD Projekt Red je nakon objave odgode igre, morao položiti račune dioničarima gdje smo saznali još nekoliko zanimljivih informacija. Jedna od njih se tiče multiplayera.

Multiplayer je posebna igra

Već ranije smo saznali da će igra imati MP komponentu, a sad znamo da bi multiplayer mogao biti nešto posebno. Potvrđeno je da je druga “triple AAA” igra koju paralelno razvija CDPR zapravo Cyberpunk 2077 multiplayer.

Dakle, CDPR ne radi na novom The Witcheru kao što su neki pretpostavljali, već radi na multiplayer komponenti koja će biti ogromna i koja je dobila poseban tretman. CD Projekt Red želi multiplayer po uzoru na GTA V što bi značilo da će MP komponenta biti živi svijet za sebe koji će se razvijati godinama nakon inicijalnog izlaska.

U duhu odgode single player igre, ista stvar je pogodila i multiplayer koji nećemo vidjeti prije 2022. godine. Iako je CDPR ogroman studio, očito je Cyberpunk 2077 megalomanski projekt koji zahtjeva puno vremena i novaca. Vjerujemo zato da ćemo Cyberpunk 2077 igrati još godinama poslije jednom kada izađe. Baš kao i GTA V.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano