Vijesti

Cyberpunk 2077 priču možete završiti za 20 sati

Informacija koja je jučer prilično uzburkala igraći svijet i rasplamsala rasprave na forumima, govori da je Cyberpunk 2077 moguće završiti u 20 sati igranja. No, planirate li zaista kupiti igru koja nudi ogromnu slobodu istraživanja, hrpu kvalitetnih side misija i koja vam nudi mogućnost da u velikoj mjeri vi kreirate priču, samo da biste proletjeli kroz glavnu priču u 20 sati?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ćete igrati sporedne misije i istraživati svijet – čeka vas minimalno 40-60 sati igranja što je i više nego dovoljno. Naravno da će neki od vas provesti i više stotina sati jer Cyberpunk je definitivno igra koju možete igrati nekoliko puta budući da igra ovisno o vašem načinu igranja i odabirima koje ćete napraviti, nudi nekoliko završetaka. Čak svi igrači nemaju ni jednake misije zbog već spomenutih odluka tijekom igranja.

CD Projekt Red je još puno ranije izjavio da će Cyberpunk biti nešto kraća igra u odnosu na The Witchera 3, ali zbog same strukture i lokacije igre, imate puno više toga za raditi u igri. The Witcher 3 je imao hrpu predivnih, ali praznih krajolika gdje ste samo jahali na konju i to je sve. Cyberpunk 2077 s druge strani donosi grad prepun NPC-ova, misija i stvari za odraditi.

Stoga se nemojte zamarati s brojkom od 20 sati jer puno je realnije da ćete u igri provesti barem duplo toliko, a vjerujemo i više. Ipak je ovdje riječ o pravoj RPG igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano