Vijesti

Cyberpunk 2077 više neće dobivati nove zakrpe i sadržaj na PS4 i XONE

Osim što je trailerom najavio veliko proširenje priče, CD Projekt jučer je izdao zakrpu 1.6 za Cyberpunk 2077 koja će ujedno biti i posljednja za prethodnu generaciju konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što popravlja čitav niz tehničkih i sadržajnih bugova, 1.6 nadogradnja uskladila je Cyberpunk 2077 s nadolazećom Edgerunners animiranom Netflixovom TV serijom, najviše kroz skinove i poneku vizualnu nadogradnju.

V će dobiti jaknu koju nosi glavni lik Edgerunnersa David Martinez, novo oružje koje inače pripada jednom drugom liku iz animea te jednu novu prigodnu misiju. Van Edgerunners tematike, Cyberpunk 2077 dobio je tri nova giga, 6 novih vatrenih i 5 novih melee oružja.

Novost je i cross-platform progresija. Primjerice, možete započeti igrati na PC-ju, pa nastaviti na PS5 uz omogućeno automatsko spremanje pozicije u cloud. Čitav popis promjena pronađite na službenim stranicama, a one su ujedno i zaključne za prethodnu generaciju konzola. Nadolazeća velika ekspanzija imena Phantom Liberty bit će dostupna samo na PC, PS5 i XSX/S.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano