Vijesti

Cyberpunk će u rujnu dobiti kompletnu preradu policije i AI-a, bolju grafiku te borbe vozilima

Noćas smo na Xbox Showcaseu dobili prvi gameplay prikaz prve i jedine ekspanzije za Cyberpunk 2077. I dok će Phantom Liberty otključati potpuno novi dio Night Cityja te ispričati novu priču, i bazna igra će dobiti velika poboljšanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo vizualne prirode, što znači kako se podižu minimalni i preporučeni zahtjevi za PC, a potom i poboljšanja baznih gameplay sistema. Pawel Sasko iz CD Projekt Reda je s jučer održanog događanja u Los Angelesu iza zatvorenih vrata medijima prezentirao “novu” igru. Kompletno je prerađen sistem policije, poboljšan je AI kompletno svih NPC-eva te je dodana borba s vozilima. To znači da će se neka vozila nadograditi strojnicama, a u onima koja ih nemaju, V će moći otvoriti vrata i pucati kao u jednom od nekadašnjih CGI trailera.

I sama progresija kroz baznu igru je prerađena, krivulja težine je optimizirana, neprijatelji u misijama su raznovrsniji, a sve prati i modernizirano korisničko sučelje.

Novi sistemski zahtjevi za Cyberpunk 2077.

Što se tiče PC zahtjeva, najveća promjena u odnosu na prethodne je ta što CD Projekt više neće podržavati tradicionalne tvrde diskove, te ih zahtjeva čak i u minimalnoj konfiguraciji pri 1080p i 30 FPS-a. Što ne znači nužno kako Cyberpunk 2077 odjednom više neće raditi na slabijim konfiguracijama, raditi će kao i dosad, ali najsigurniji ste ako u rujnu ne ažurirate igru.

Sva ažuriranja stižu 26. 9. kada Phantom Liberty izlazi za PC, PS5 i XSX/S po cijeni od 30 eura.

Igra

Povezano