Vijesti

Cyberpunk je ovih dana naprodavanija igra na Steamu, CDPR misli da će ga povijest smatrati odličnim naslovom

Bližimo se prvoj godišnjici izlaska Cyberpunka 2077, stigmatiziranog naslova koji na konzolama i slabijim PC konfiguracijama još uvijek nije u stanju u kakvom bi trebao biti, ali i naslova koji je neosporno ostvario golemi komercijalni uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komercijalni uspjeh nastavio je ostvarivati i ovih dana. Povodom Steamove jesenske rasprodaje cijena mu je srezana za 50% što je dovoljno da se pronađe na samom vrhu ljestvice najprodavanijih igara.

Preokret i jedna lijepa priča?

I ne samo to. Influks novih igrača donio je pretežito pozitivne ocjene koje su Cyberpunk podignule u mostly positive rank: “Ne možete zamisliti koliko mi ovo znači”, napisao je Quest direktor Pawel Sasko, ujedno i jedna od najistaknutijih persona u razvoju igre.

Barem na PC-ju, Cyberpunk se tako pretvara u jednu lijepu priču, a da će napraviti totalni zaokret uvjeren je predsjednik CD Projekta Adam Kiciński. U intervjuu za poljski Rzeczpospolit izjavio je kako smatra da će povijest pamtiti Cyberpunk 2077 kao jako dobru igru. “Kao i naši drugi naslovi, kako hardver bude sve moćniji Cyberpunk 2077 će se nastaviti dobro prodavati u godinama pred nama”, uvjeren je.

Poručio je i kako je nova odgoda velike PC nadogradnje te izdanja za next-gen konzole proizašla iz bolje komunikacije s developerima. Nečega što ranije nije bilo na razini, što je uostalom i kulminiralo kaosom na launchu prošle godine.

Dakle, velika 1,5 nadogradnja i izdanje za PS5 i XSX/S zakazani su za prva 4 mjeseca iduće godine, a o njihovoj kvaliteti izvedbe uveliko će ovisiti percepcija u budućnosti. Može li Cyberpunk 2077 postati jedna lijepa priča?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano