Vijesti

Cyberpunk se vratio na PS Store s trajno sniženom cijenom; Sony i dalje ne preporuča igranje na baznom PS4

AŽURIRANA VIJEST 21. 6.
Cyberpunk se nakon više od pola godine izbivanja vratio na PlayStation Store, javljaju CD Projekt i Sony. I ne samo da se vratio, već je tu sa trajno sniženom cijenom od 379 kuna, pa je CB2077 sada najjeftiniji upravo na toj platformi. Iako se vratio, Sony i dalje ne preporučuje igranje na svim svojim konzolama. Kako kažu, igra još uvijek ima problema na baznom PS4.

STARA VIJEST 15. 6.
Nakon što se sramežljivo pokazao danas na PS Storeu bez ikakvih dodatnih mogućnosti, potvrđen je povratak Cyberpunka 2077. Potvrda stiže od obje umiješane strane – Sonyja i CD Projekta.

CD Projekt to je objavio na najdosadniji mogući način u obliku pravnog izvještaja, a Sony je za Axios.com bio nešto raspoloženiji.

“Igrači još uvijek mogu očekivati određene probleme na verziji igre za bazni PS4, a CDPR će nastaviti popravljati igru. Za najbolje iskustvo preporučujemo igranje ovog naslova na PS4 Pro i PS5 konzolama”, javljaju iz Sonyja.

U prijevodu – “ne preporučamo igranje Cyberpunka na baznom PS4.” Je li CB2077 sada u dovoljno dobrom stanju da ga Sony vrati na PS Store? Izgleda da jest, ali standardi su postavljeni prilično nisko. S druge strane, na PS4 Pro i PS5 do 21. 6. vjerojatno stiže nadogradnja koja će popraviti stvari dovoljno za preporuku Sonyja.

Igra

Povezano