Vijesti

Izgleda da se Cyberpunk 2077 vraća na PS Store

Kako je otkrio jedan fan profil na Twitteru, Cyberpunk 2077 se vratio na PlayStation Store i to u svojstvu nove igre koja je, kao, tek najavljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako s konzole pretražite PS Store, umjesto cijene i datuma izlaska naići ćete na “just announced” oznaku. IGN je kontaktirao Sony i CD Projekt Red za komentar, ali odgovor još uvijek nije stigao.

Što se točno događa, je li CD Projekt stekao uvjete i popravio igru koliko treba da zasluži Snyjeve certifikate? Ne znamo. Ali ovakve stvari se događaju uoči izlaska igara, što bi možda moglo značiti i skori povratak Cyberpunka na PS Store.

Inače, prošli mjesec su se iz CD Projekta oglasili s porukom “sada je Sony na redu”. Oni su uvjereni kako je igra jako blizu onoga što traži Sony. Tako bi Cyber ElBuggado 2020, kako su ga developeri interno nazivali, mogao uskrsnuti ponovno na PlayStationu otprilike 7 mjeseci nakon što ga je Sony uklonio.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano