Vijesti

Da je dopušten, Days Gone 2 imao bi novog glavnog lika. Znamo tko bi to bio

Kreatora Days Gonea rastužio je PlayStation Showcase, podsjetio ga je da smo, da je bilo po njegovom, sad negdje u ovo vrijeme bismo igrali nastavak. Napisao je to na Twitteru, a kasnije u jednom od odgovora, emotivan kakav i je, otkrio je što je planirao za nastavak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Boozer je ovaj put trebao biti zvijezda”, napisao je. Boozer je u Days Goneu najbolji Deaconov prijatelj i njihov odnos je jedna od centralnih tema igre. Boozer u igri brzo izgubi ruku, nakon doživi emocionalni slom i okrene se alkoholu. Uz snažnu podršku zajednice, Deacon mu kasnije napravi protetski ud na kojeg može postaviti nož (i)ili neko vatreno oružje.

Boozer kroz nastavak igre postane korisniji i kako se bližimo kraju igre postaje sve bitniji lik. Brojnim igračima postaje jedan od omiljenih likova u igrama uopće, međutim, ostaje pitanje kako bi taj njegov nedostatak funkcionirao u kontekstu gameplaya Days Gonea 2. Boozer čak ni s obje ruke nije agilan poput Deacona, trebao bi se oslanjati više na sirovu snagu, a neki od gadgeta trebali bi biti maštovitije odrađeni.

Imate li vi neku ideju? Kako bi Boozer djelovao kao igrivi lik Days Gone igre?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano