Vijesti

Platili smo nekoliko tisuća kuna da bismo igrali Fortnite – sretan prvi rođendan PS5!

Na današnji dan prošle godine izašao je PlayStation 5. Sve ostalo još uvijek nije povijest jer najbolje stvari tek dolaze.

Launch konzole bio je prilično stresan za sve, prvenstveno ‘zahvaljujući’ epidemiji koronavirusa koja je uzrokovala velike zastoje u proizvodnji i distribuciji hardvera. Puno bolje stanje nije ni danas. Mnogi još uvijek nisu nabavili PS5, a čini se da će takvo stanje potrajati i iduću godinu.

Što smo igrali proteklu godinu na PS5?

Sony je otkrio da su PS5 igrači ‘nakucali’ čak 4.8 milijardi sati gameplaya, a od toga je više od 26 milijuna streamano putem različitih servisa. Zanimljivo je vidjeti koje su to najigranije igre na PS5, lista je porazna, ali logična.

Fortnite je tako najigranija igra na PS5 (svi vi koji ste se rugali PC igračima da bacaju desetke tisuće kuna da bi na kraju igrali Fortnite, šutite), na drugom mjestu je Call of Duty: Black Ops Cold War, a krug prve tri najigranije igre zatvara FIFA 21.

10 igara koje smo najviše igrali na PS5:

  1. Fortnite
  2. Call of Duty: Black Ops Cold War
  3. FIFA 21
  4. NBA 2K21
  5. Assassin’s Creed Valhalla
  6. Destiny 2
  7. MLB The Show 21
  8. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
  9. Demon’s Souls
  10. NBA 2K22

Znamo da nas nećete poslušati, ali isprobajte Deathloop. Ili možda Returnal. Zašto ne Ratchet & Clanka? Zar uvijek Fortnite, CoD i FIFA moraju biti najigranije igre?

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo nekoliko pogodnosti.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close