Vijesti

Danas izlazi XIII Remake; imat će lokalni multiplayer

Popularna pucačina stripovskog izgleda s početka stoljeća, danas dobiva svoje dorađeno izdanje. Izdavač Microids je tom prilikom izbacio launch trailer u kojemu možemo vidjeti samo djelić vrlo zapetljane priče koja nas očekuje u ovom inovativnom FPS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://youtu.be/U4Cv0iLj2m4

Osim Davida Duchovnyja koji posuđuje glas glavnom protagonistu igre, Microids je otkrio što sve možemo očekivati u ovoj preradi: „U ovom reizdanju popularne pucačine iz prvog lica izašle 2003., zaigrajte kao XIII, čovjek koji zbog gubitka pamćenja pokušava otkriti svoju prošlost te pritom razotkriti nevjerojatnu zavjeru. Pripremite se na tajanstvenu i uzbudljivu avanturu koja se prostire kroz 34 levela koji su ostali vjerni originalu. Pomoću snage 3D Enginea, poboljšani su svi vizualni elementi igre s potpuno novim umjetničkim smjerom pritom poštujući izvorni materijal i njegov kultni stripovski izgled.”

Developer PlayMagic se pobrinuo da i u reizdanju možete zaigrati protiv vaših prijatelja u lokalnom multiplayeru. Split-screen do četiri igrača stavlja vas u neprestanu borbu s frendovima u uskim hodnicima i zgradama koje ste susretali tokom kampanje.

XIII Remake izlazi danas tokom dana za PlayStation 4, Xbox One i PC, dok se verzija za Switch očekuje početkom iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano