Vijesti

Danas kreće testiranje za Company of Heroes 3, mogu igrati svi

Treći i najambiciozniji nastavak omiljenog nam RTS-a Company of Heroes spreman je za multiplayer testiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljen ovog ljeta, Company of Heroes 3 u odnosu na prethodnika donosi novi dinamički pristup mapi u 3D okruženju, nove jedinice, mape, priče… U alpha testiranju, koje započinje danas, igrat ćemo na 4 mape u Italiji.

Dostupni će biti različiti načini igranja. Kooperativno protiv AI-a, puni PvP, Skirmish… Upravo u Skirmish modeu isprobat ćemo tzv. Full Tactical Pause, odnosno potpuno pauziranje igre koje pomalo napušta RTS koncept, ali stvara i nove taktičke mogućnosti.

Upadaju svi, igrajte do ponedjeljka

Za pristup alphi potrebno je registrirati se na stranice developera ovdje, a zatim povezati svoj Steam račun. Jednom kada to napravite, Company of Heroes 3 bit će spreman za preload. Beta kreće danas u 18 sati, a trajat će do utorka 7. 12. rano ujutro.

Za igranje se preporuča 16GB RAM-a, procesor ekvivalenta i7-8700k ili Ryzenu 3800 i grafička s 8GB VRAM-a. Za igranje na nešto skromnijim postavkama dovoljno će biti i 8GB RAM-a, procesor poput Ryzena 1600 i grafičke tipa GTX 1050.

Ako ne stignete na ovo testiranje, do izlaska 2022. za PC sigurno će uslijediti još pokoje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano