Vijesti

Danas od 21 sat pratimo Ubisoft Forward i otkrivanje novog Princa od Perzije

Prince of Persia je kao remake naslov potvrđen od manje više svih relevantnih ljudi u gaming industriji, a i sam Ubisoft na društvenim mrežama hinta povratak Princa. Uz novog Prince of Persia trebali bismo dobiti nove prikaze Ubisoftovih velikih igara i možda još pokoje iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako ćemo, prilično smo uvjereni, vjerojatno dobiti i prvi gameplay prikaz Far Cry 6. Gledat ćemo sigurno Assassin’s Creed Valhallu i Watch Dogs Legion, a bilo bi vrijeme i da nakon dugo vremena saznamo što se događa s piratskom igrom Skull & Bones te Beyond Good & Evil 2.

Sigurno se sjećate i Gods & Monsters igre s kraja Ubisoftove E3 konferencije 2019. godine, a koji je u međuvremenu dobio promjenu imena u Immortals: Fenyx Rising a neodoljivo podsjeća na Zeldu. Priča se da bi smo Immortals: Fenyx Rising trebali igrati u veljači iduće godine, stoga jedva čekamo više čuti i vidjeti o ovoj igri danas.

Otkriveno će biti i kakva budućnost čeka Rainbow Six Siege i Hyper Scape, a sve to gledat ćemo danas od 21 sat. Pridružite nam se ovdje na portalu gdje ćemo sve pratiti i komentirati uživo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano