Vijesti

Danas stiže PS5 nadogradnja za God of War: 4K@60 FPS

Nešto više od dva mjeseca trebali smo čekati na PS5 nadogradnju jedne od najboljih igara ove generacije. S Kratosom i Atreusom od danas nećemo igrati baš u next-gen vizualima, ali hoćemo u dosad najboljem izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

God of War na PS4 Pro ima mogućnost igranja u 2 modea. Performance je izvodio igru u 60 FPS-a, a Resolution je favorizirao 4K rezolucijom (checkerboard tehnikom). Developeri su za PS5 oba PS4 Pro grafička moda prekrojila u jedan, pa ćemo od danas na PS5 God of War igrati u 4K rezoluciji (također s checkerboard tehnikom) i 60 FPS-a.

Hoće li se i koliko brže će se igra učitavati na PS5, odnosno je li God of War optimiziran za SSD disk developeri nisu javili. Ali sve ćemo ionako sami otkriti već danas.

Današnja nadogradnja za God of War bit će besplatna. Isto kao i igra, koju možete bez dodatnog plaćanja preuzeti i igrati ako ste PlayStation Plus pretplatnik kroz PlayStation Collection.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano