Vijesti

Dave the Diver je veliko iznenađenje i pravi ljetni hit. Igra ga već milijun igrača

Ako ste željni drugačijih igara, nečeg idealnog za ove pasje vrućine, milijun igrača koji su zaigrali Dave the Diver u manje od dva tjedna ne mogu biti u krivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o mješavini nekoliko različitih žanrova jednostavnijeg vizualnog stila. Više od samog stresa uzrokovanog potencijalnim izazovnim gameplayem, Dave the Diver pred vas stavlja opuštajuće mehanike zaraznog karaktera. Po danu lovite ribu, skupljate resurse i istražujete misteriozne dubine Blue Hole zaljeva, a po noći vodite vlastiti sushi restoran.

Mudro vodeći restoran i kombinirajući resurse, svakog idućeg dana moći ćete razviti opremu za dublje i opasnije zarone, a sve to tvori gameplay petlju koja je Dave the Diveru osigurala najviše ocjene na Steamu s preko 97% preporuka igrača. Što je apsolutni raritet.

Zabavit ćete se samo čitajući recenzije te jedinstvena iskustva drugih igrača, a kako onda nebi i igranjem. Dave the Diver će, sigurni smo, do konca ljeta izbrojati još najmanje nekoliko milijuna igrača, a u prilog mu ide i cijena koja iznosi samo 18 eura.

Igra