Vijesti

Days Gone se vraća kao film, Sony priprema adaptaciju za veliko platno

Nakon što je Uncharted film premašio sva očekivanja s preko 400 milijuna dolara zarade u kinima, Sony u pripremi ima Ghost of Tsushima i Gran Turismo filmove, ali i, kako se čini, igračima omiljeni Days Gone, javlja Deadline.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se doznaje, PlayStation Productions koji je zaslužen za filmske i TV adaptacije PlayStation hitova priprema teren za ekranizaciju Days Gonea. Glavna uloga navodno se priprema za Sama Heughana kojeg poznate iz serije Outlander, a za scenarij je zadužen osvajač Zlatnog globusa Sheldon Turner. Heughana bi igrao Deacona, a Turner priprema scenarij kojeg zamišlja kao “ljubavnu baladu” bikerskih filmova.

Nakon što je Sony odustao od nastavka za Days Gone, koji je unatoč kritikama prodan u preko 9 milijuna primjeraka, ideja o filmskoj adaptaciji svakako stiže kao iznenađenje. Deadline se najčešće smatra pouzdanim medijem, dosad je redovito točno otkrivao Sonyjeve planove, pa nemamo razloga sumnjati ni u ovu ekskluzivu.

Podsjećamo, PlayStation Productions će početkom iduće godine s HBO-om lansirati The Last of Us TV seriju, negdje iduće godine izlazi i Gran Turismo film, a u pripremi su još i God of War, Horizon i Twisted Metal TV serije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano