Vijesti

Death Stranding 2 u novom prikazu: Lutak, gitara koja ispaljuje munje…

Glasine su bile istinite. Podnaslov novog Death Strandinga je “On the Beach”, a osim toga Hideo Kojima je na State of Play prezentaciji objavio poprilično dugi prikaz priče i nešto gameplaya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potrudit ćemo se opisati sve što smo saznali o igri, barem bazično, ali kao i uvijek s Kojimom – komplicirano je.

Dok je u originalu Sam Porter povezivao Ameriku, sada će brodom spajati druge velike svjetske regije. Ovaj ambiciozniji poduhvat predvodi Fragile unutar nove organizacije Drawbridge. Sve to financira misteriozni ulagač i tu će očito biti nekog zapleta. A kada smo kod zapleta, vraća se i Higgs, ovaj put sa, morate to vidjeti vlastitim očima, nekakvom SF gitarom koja služi kao oružje.

Više akcijski gameplay?

Vizualno izgleda sjajno, a što se tiče samog gameplaya, djeluje kao da bi mogao biti nešto više akcijski orijentiran, ali i dalje je u osnovi “walking simulator”. Doduše, na lokacijama s više varijacije, poput pustinja, riječnih dolina (s dinamičnom poplavom), planina koje se urušavaju itd.

Jesmo li spomenuli lutka? Da, osim bebe, Samu ovog puta društvo radi i lutak koji govori, a iz nekog razloga je animiran u manje frameova po sekundi. Poznavajući Kojimu, sigurno ima neki dosta dobar ili samo bizaran razlog zašto je to tako.

Pišite nam u komentarima što ste još primijetili. A mi ćemo napisati da Death Stranding 2 nećete igrati ove godine već tek u 2025.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano