Vijesti

Death Stranding dobio još novih screenova, najavljena i posebna izdanja

Hideo Kojima i njegova ekipa iz Kojima Productionsa oduševili su nas s novim trailerom za njihov nadolazeći Death Stranding, a sada su putem PS Bloga objavili još novih informacija za posebna izdanja igre koja će biti dostupna 8. studenog ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony je u suradnji sa Sony Music Entertainment najavio i novi album originalne glazbe iz igre imena Death Stranding: Timefall koji će biti uključen u skupljim verzijama igre.

Igra će biti dostupna u četiri izdanja: standardna verzija, steelbook izdanje, digital deluxe i posebna kolekcionarsko verzija. Preorder će vam odmah osigurati PSN avatar Ludens maskote Kojima Productions, a po izlasku igre dobit ćete i posebnu dinamičku temu.

Preorder bonus koji će biti u svim verzijama sadrži četiri ingame predmeta: zlatne naočale, kapu, oklop i speed skeleton. Ovo su posebne zlatne verzije običnih predmeta koje će se moći otključati u samoj igri.

Digital Deluxe verzija će pored sadržaja iz običnog izdanja dobiti i Timefall album, kao i dodatne ingame predmete za Sama: zlatni armor, dodatni lv.2 armor plate i all terain skeleton. Uz to imamo i behind the scenes video.

Igra je u trenutku pisanja osvanula na hrvatskom PSN storeu pa tako možete prednaručiti običnu verziju za 499,00 kn i digital deluxe za 599,00 kn. Iako sam artwork igre još nije finaliziran, igra je dobila i prvi prikaz za specijalno steelbook i kolekcionarsko izdanje.

Specijalno izdanje će vam pored igre osigurati poseban steelbook, kao i dodatne ludens in-game naočale, OST i pre-order bonus iz obične verzije. Ova verzija će koštati 70 dolara (cijena za naše tržište još nije najavljena).

Collectors izdanje će biti najveće i najskuplje izdanje igre. Ova verzija će vam pored svih bonusa iz ostalih verzija osigurati i kipić svima nam dobro poznate bebe iz trailera u “prirodnoj veličini” u BB podu kao i poveći Bridges Cargo Case i ludens privjesak. Ova verzija će koštati čak 200 dolara.

Igra je na službenoj stranici označena kao “Cinematic Adventure” žanr, a gameplay iz trailera predstavlja in-game prikaz PS4 Pro verzije u Guerrillinom moćnom Decima pokretaču. SIE i KP su nam pripremili i nove službene screenove igre koje možete pogledati ispod.

Igra izlazi 8. studenog ekskluzivno za PlayStation 4. Kojima je pripremo i nove postere za igru povodom najave datuma izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano