Vijesti

Death Stranding je završio na Game Passu, ali ne zato što je Sony to želio

Nakon što je Death stranding iznenađujuće završio na Game Passu, mnogi su se pitali zašto je Sony kao vlasnik IP-a dopustio njegov izlazak na konkurentskoj pretplatničkoj usluzi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A odgovor je – nije ga dopustio. Odnosno, Sony se ništa nije pitalo pri uvrštavanju Death Strandinga na Game Pass za PC.

“PC izdanjem Death Strandinga upravljaju 505 Games i Kojima Productions. Nismo uključeni u tu promociju”, Sonyjev je odgovor Push Squareu.

Dakle, da se pitalo Sony, Death Stranding nebi pronašao svoje mjesto na Game Passu. Što bi bila apsolutno razumljiva poslovna odluka. Ipak, znakovito je, Game Pass je dobio samo osnovnu izvedbu igre, a ne tzv. Directors Cut izvedbu, s kojom Sony možda na temelju nekih dogovora ima više utjecaja.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra