Vijesti

Death Stranding se probio u vrh najpoželjnijih igara na Steamu, a tko je na samom vrhu to sigurno znate

Iskreno, nisam ni znao da postoji top lista najpoželjnijih igara na Steamu, a kreira se jednostavnije da ne može biti jednostavnije. Bez ikakvih algoritama, bez uzimanja u obzir veličine studija, marketina ili cijene igara, pa broji čistu brojku postavljanja igre na Wishlistu od strane igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako banalno i tako pristupačno. Lista je uvijek bila tu, pa ćemo se, obećavam, sjetiti nje i češće.

  1. Cyberpunk 2077
  2. The Outer Worlds
  3. Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
  4. Doom Eternal
  5. Death Stranding
  6. Dying Light 2
  7. Baldur’s Gate III
  8. Biomutant
  9. Mount & Blade II: Bannerlord
  10. Hollow Knight: Silksong

Očekivano, Cyberpunk 2077 je na samom vrhu i to je prilično zanimljiva situacija kad na svojem servisu imaš igru izdavača koji sa svojim GOG-om pretendira oduzeti ti mjesto najveće PC platforme.

The outer Worlds je na drugom mjestu, što znači da igrači očito čekaju nekakvo sniženje da ga kupe, pa je to ujedno i jedina igra u TOP 10 koja je već izašla. Treći je nastavak Vampire: The Masqueradea koji obećava jako puno, četvrti je Doom Eternal, a peti je, začuđujuće – Death Stranding kojeg još uvijek većina igrača posprdno ispod oka.

Ostatak liste je takav da bismo sve te igretine željeli zaigrati i možemo zaključiti kako lista prilično reprezentativno predstavlja želje prosječnog gamera.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano